Annons

Klassiska Maränger

Klssiska Maränger3 st äggvitor 2 dl socker 1 krm ättika
Vispa äggvitorna kraftigt med elvisp tills ett fast skum. Tillsätt ättikan och vispa ca 1 minut till.Tillsätt strösockret, lite i taget, under kraftigt vispande tills allt socker är blandat med äggvitorna.

Annons

Fortsätt vispa tills du har ett blankt fast skum och du kan vända bunken upp-och-ned utan att marängsmeten rinner ut.

Annons

Du kan antingen spritsa eller klicka ut smeten med en tesked.Grädda i 125 grader i ca 50 min-1 timme beroende på storlek. Plocka ut en maräng och smaka på innan du tar ut alla. De ska vara lite sega i mitten för min smak! Variera med lite smält choklad, eller karamellfärg så kan du få ett helt smörgåsbord av små maränger!

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar