Annons
Annons

Med KÄRLEK från HOFORS!

Som ni vet så pågår just nu Musikhjälpen med insamling för: Barn i krig har rätt att gå i skolan! 
Här i Hofors är engagemanget stort, eller stort räcker liksom inte riktigt till! Marita Söderström och hennes sambo Emil Eriksson startade en digital insamlingsbössa med namnet: Med kärlek från Hofors, och nu med bara några dagar kvar så har vi i Hofors samlat in närmare 400 000! Det här gör att vi ligger etta på topplistan för engagemang i Sverige!

med kärlek från Hofors

Bidra med en slant till insamlingen här: Med kärlek från Hofors

Det är många olika initiativ som bidragit, och alla har gett det man kan.

Annons

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Det här ledde till att Musikhjälpen kom och besökte oss här i Hofors igår, och de behövde någonstans att ställa husbilen över natten. Jag och Emil har ju en stor uppfart, så det var självklart att de fick bo hos oss 🙂

med kärlek från Hofors

Så inatt har William Spetz, Hampus Nessvold och Linda Ulfhielm sovit här och i morse fick jag bjuda på lite mysfrukost framför brasan 🙂 Vår kommunchef Mimmi Abramsson kikade också förbi under frukosten och gav gänget lite sovenirer från Hofors. Precis alla är engagerade!

med kärlek från Hofors

Igår kväll hade vi lite folkfest nere på Bruket (Centrum 🙂 ) Där det var liveband, ansiktsmålningar, dans och allmän folkfest. Marita körde även en flashmobilinsamling. Alla skickade en slant samtidigt, och vips så gick insamlingen upp närmare 10 000!!

Jag har alltid varit stolt att komma ifrån Hofors, och om möjligt så är jag ännu stoltare nu! Alla privatpersoner, föreningar, företag och skolklasser har gjort så otroligt mycket, och speciellt Marita som outröttligt har hejat på, peppat och inspirerat hela Hofors!

Var med och skänk en slant här: Med kärlek från Hofors

med kärlek från Hofors

Vad bjuder man på till frukost vid spontanbesök då? Mjukbulla såklart!

mjukbulla

AnnonsHåll koll ute på vägarna efter Musikhjälpenbilen, och erbjud lite el så får ni besök av tre riktiga gobitar och eldsjälar för Musikhjälpen!

med kärlek från Hofors

 

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar
https://fredriksfika.allas.se/mjukbulla-ett-riktigt-gott-brod/