Annons

Milkshake med Jordgubb och Choklad!

Idag hade vi lite fredagsmys här hemma, och då fick det bli lite milkshake! Det är lika gott året runt, och ni som följer mig här vet att jag gillar mycket smak, så blev det även idag 🙂

Milkshake med jordgubb och choklad

Massor av jordgubbar, jordgubbsglass, chokladsås, chokladströssel, chokladkex och så lite grädde på det! Milkshake extra allt kanske man kan säga?? 🙂 Det går självklart att byta ut jordgubbsglassen mot mjölkfri glass, och mjölken mot t.ex mandelmjölk om man vill variera lite och göra den mjölkfri.

Milkshake

Ingredienser till 2 stora Milkshake

0,5 liter jordgubbsglass
2 dl  jordgubbar
2 dl mjölk
Chokladsås
1 dl vispad grädde
Chokladströssel
Chokladkex

Gör så här: 
1. Ta fram glassen ifrån frysen ca 15 minuter innan du ska göra din milkshake så att den blir lite mjuk.
2. Skölj och snoppa jordgubbarna och lägg dem i en mixerkanna tillsammans med glassen och mjölken. Mixa tills slätt.
3. Ringla lite chokladsås i ett högt glas. Tillsätt jordgubbsmilkshaken.
4. Spritsa lite grädde, strö på strössel och lite extra chokladsås. Tryck ner ett par sugrör och ett chokladkex, och sedan har du en somrig milkshake med jordgubb och choklad!

Milkshake

Hillerstorp

Jag Harry och Carola myste lite ute i vårsolen och i min nya Hammock som jag testar i samarbete med Hillerstorp.  Jag såg den här i våras och det är lätt den snyggaste hammocken som jag sett! Den passar perfekt på vår uteplats och ihop med den gamla kyrkan. Här kommer jag spendera många timmar i sommar!

Hammock Hillerstorp

AnnonsGillar du det här receptet så komer du garanterat gilla min smoothiefest! Här hittar du tre läckra smoothies: Smoothies, tre läckra recept.

smoothies recept

Det är verkligen plättlätt att göra sin egen milkshake, och bra mycket billigare än om man köper den ute på café! Den här smakar definitivt ännu bättre också 🙂

Milkshake med jordgubb

 

 

Annons
Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar