Annons

Vinnaren av fatet från JellyBean är….

Jag önskar verkligen att jag hade 400 fat att dela ut till var och en av er som var med och tävlade!! Vilken kreativitet, humor och fina upplägg jag har fått till tävlingen! TACK för att alla deltog! Underbar läsning och jag blir helt varm i kroppen!

jellybean4

Förslagen var otroligt varierande och uppfinningsrika.

Annons

Allt ifrån småkakor till bullar, afternoon tea, smycken, dekorationer, bakelser och kondomer! Haha, måste ju förklara kondomerna… Det var en som ville lägga en massa färgglada kondomer i alla dess färger och ge hennes son som blivit byxmyndig, jag tyckte i alla fall att det var roligt 🙂 Säkert sex är bra!

2-etagfat_guld_mm_1193x450px2

Nu till vinnaren, och än en gång, otroligt svårt val men det var tvisten på slutet som gjorde att vi föll för denna!

Jag skulle lägga äppelrutor med kanel och kokos-crunch på, och sen skulle jag lägga mina vaniljbullar på de andra fatet, sen skulle jag bjuda in Mormor o Morfar, Britta o Alf (mormors syster och hennes man)!
Dom älskar när jag bakar mina kakor och så sitter vi och fikar och pratar tillsammans om livet och har de jätte bra! Men jag träffar tyvärr inte dom för att dom bor rättså långt borta så varje fika med dem är guld värd! Hoppas jag får vinna detta fat så att vi kan uppskatta fikat lite mer! Kram från en bak-galen 14-åring

STORT GRATTIS säger vi till Johanna Wilhelmsson från Rödeby!

Fatet kommer att skickas inom kort till dig från JellyBean!

jellybean

Tack till JellyBean.se för det fina fatet också, säker på att det kommer att få vara med på många fikor när det hamnade hos en bak-galning! 🙂

Annons
Dela på:
Annons

Laddar