Annons

6 läckra recept med HAVTORN!

Havtorn är ett bär som jag först fick upp ögonen för för ett par år sedan, och efter det så kan jag bara inte få nog! Bäret i sig är väldigt syrligt och nästan snudd på beskt, men när man tillsätter lite sötma så blir det ljuvligt gott! Idag bjuder jag på en liten samling av mina favoriter! Inlägget har uppdaterats så det finns lite fler än 6 recept nu 🙂

Havtorn-7-682x1024

Bilden ovan är från när jag plockade havtorn förra hösten, otroligt roligt att få plocka själv! Nu dags för recepten, länken till varje recept hittar du under bilden.

Annons

Hoppas du hittar något du vill testa!

För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika

havtornsmousse med vit choklad

Vit chokladmousse med havtornBaileys och havtornspannacottaHavtornsgrottor

chokladtårta med havtorn

Annons
Annons
Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar