Annons

Alla älskar VERKLIGEN Hembakat!

Oj vilken mässa det blev i helgen! Alla älskar Hembakat gick av stapeln för fösta gången någonsin och det kom otroligt mycket folk och det var helt underbart!! Jag kan knappt vänta tills nästa gång den går av stapeln 🙂

alla älskar hembakat
Chefsredektör Eva Nordlinder och härliga Roy Fares.


Roy var där och bakade Churros och pratade om sin nya bok Sweet spots of New York.  Första dagen när han bakade så var det GALET mycket folk som var där och tittade, men det var väldigt bra, för jag gick upp efter honom och då var det många som var kvar 🙂

På lördagen kom det mycket mer folk än väntat de första timmarna, så då var det lite trångt, men sedan blev det mycket bättre. Nästa år hörde jag att vi ska satsa på större lokaler och ännu mer utställare. Det kommer att bli grymt!

alla älskar hembakat
Eva berättar om hur Hembakat startade med en idé, och är nu Sveriges största baktidning.


Foto: Nina Hermansen
Foto: Nina Hermansen


Jag har bakat paleo på scenen, och det gick jättebra! Jag hade otroligt roligt och det var mycket folk som var där och tittade. Var självklart lite nervös innan, men så snart jag kom upp på scenen så babblade jag på och glömde helt bort att vara nervös 🙂

selfie
Foto: Nina Hermansen


Det blir många selfies när det är event 🙂 Underbar bild som Nina tog!!

Manuela och Fredriks Fika

Jag träffade underbara Manuela Kjeilen som driver bloggen Passion for baking och är aktuell med bakprogrammet Baka med Manuela på TV8 just nu. Alltså, vilken go pingla! Helt underbar med sin härliga energi!

Manuela

Vi hade ett litet kök backstage som vi förberedde allt i så då hann man med att snicksnacka om allt mellan himmel och jord. Här är Manuela med sin söta dotter Debbie som också hjälpte till att förbereda.

Maria Blohm

I köket hängde även Maria Blohm  och bakade både glutenfritt och med gluten. Det var en väldigt bra blandning av vad som bakades på scenen, både glutenfritt, sockerfritt, mjölkfritt och saker med allt i också. Något för alla helt enkelt!

dorotea malmegård

Dorotea Malmegård var också där och bakade från hennes bok Desserter. Det såg SÅ otroligt gott ut och var säkerligen det också!

Rosaria

AnnonsPå mässan var det många utställare med allt ifrån lakrits, fudge, bröd och här är Rosaria som har de coolaste tårtfaten! Jag har ett själv som jag är helt förälskad i!

13032016-_MG_0373

Mycket folk i gångarna och jag gick bara omkring att vara på en mässa med allt jag tycker om!

Hembakat

Full fart i Hembakats monter där man kunde köpa prenumerationer och senaste numret av Hembakat!

12032016-20160312_142648

Mina bästa gobitar Caroline och Nina var också där, och äntligen fick jag träffa Linus också! Jag träffade många många fler också, men första dagen så hade jag inte kameran med mig… Ska skärpa mig med det 🙂

Tusen tack för denna gång alla som besökte mässan! Otroligt roligt att träffa er!

Annons
Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar