Annons

Alla Goa Deltagare!

Att åka iväg och vara med i Hela Sverige Bakar var läskigt på så många olika sätt. Först var jag orolig för hur det skulle vara att stå framför en kamera (den oron försvann efter dag ett, inte läskigt alls!) Sen blev jag orolig för vad tusan ska jag baka, tänk om det blir fult, äckligt, inte tillräckligt svårt etc etc.

Annons

Så många tvivel.
När väl jag åkte dit så kom jag att tänka på alla andra deltagare, tänk om de inte är snälla! De kanske inte alls tycker om mig, eller är vinnarlystna svin som kommer att sabotera för en genom att byta ut socker mot salt!
Jag hade sjukt mycket tankar…

Annons

Sedan när jag väl kom fram och träffade alla så var all oro som bortblåst. Otroligt snälla, söta, ödmjuka och trevliga människor!

Från vänster ser du: Birger, Gustav, Ina, Mia, Veronica (Den korta rosa:) Caroline, Robin, Kajsa, Emma, Thomas (Som inte tittar hit…) Jonnha och en liiiite för överlycklig Fredrik… (Hur tusan tänkte produktionen när de släppte lös mig framför kameror… Linslus som jag är!)

I höst kommer du få lära känna alla bättre, riktigt roliga personer!

Annons
Dela på:
Annons

Laddar