Annons
Annons

ÄNTLIGEN! Bok nummer två – BAKA BULLAR

I ANNONSSAMARBETE MED MIG SJÄLV 🙂
Nu kan jag äntligen berätta att bok nummer två är helt klar, och den går att förbeställa just nu och få signerad! Det är min drömbok, en hel bok fylld med BULLAR! Allt ifrån våra kära klassiker, nya påhitt, längder, knutar och friterat i en härlig blandning med smaker man kan använda året om.

Annons

Tanken är verkligen att boken ska användas hela året! Vill du förbeställa ett signerat exemplar gör du det här: BAKA BULLAR

Fredriks fika andra bok om bullar

Boken släpps ut på marknaden den 25e september, och den 30e september kommer jag att ha öppet hus här hemma i Hofors och vår kyrka, där kommer jag sälja och signera boken mellan 11.00-14.00. Jag kommer självklart att bjuda på bullar också 🙂Jag har fotat hela boken själv förutom bilderna på mig såklart, det har fantastiska Hélena Parmér gjort! Min bästa kollega och vän som tar magiska bilder!

bok om bullar

Smaker som du hittar i boken är blåbär, citron, lakrits, havtorn, jordgubbar, choklad, saffran, kardemumma, kanel, vanilj och massor av fler smaker. Jag har fyllt boken med alla tips och trix jag kan och även en hel del steg-för-stegbilder så att det ska vara lätt att följa och lyckas med bullbaket!

Jag har såklart med alla härliga säsongsbullar så som lussekatter och semlor! Se till att förhandsboka nu så får du även boken signerad! Här är länken igen: Baka bullarHoppas att du blir riktigt baksugen och bullen är ju faktiskt bästa bakverket!!

Annons 

 

 

Dela på:

20 kommentarer till “ÄNTLIGEN! Bok nummer två – BAKA BULLAR”

  1. Ulrika Nilsson skriver: 16 augusti, 2018

    Men så roligt. Grattis! Kommer gärna på öppet hus!


  2. Christina Siljeving skriver: 19 augusti, 2018

    Åh vilken bok!! Den måste man ju bara ha. Gratulerar! 😀 Ser helt fantastiskt gott ut. Och vilket härligt kök du ser ut att ha! :O
    /C
    http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar
https://fredriksfika.allas.se/bullar-med-kanel-och-kardemumma/