Annons

Baileys – Fyra härliga recept!


Idag har jag gjort något riktigt roligt i samarbete med Baileys! Jag har tagit fram 4 recept som är gjorda med Baileys som passar både till jul och nyårsfiranden! Jag bakar väldigt sällan med alkoholprodukter, men det här blev så otroligt gott alltihopa! Så har du en skvätt Baileys i skåpen hemma så är det bara att sätta igång och baka!

baka med baileys

Vi börjar med en Cakepop med Baileys, kaffe och choklad.

Annons

Just denna måste man vara 18 år för att göra! Om du är under 18, så kan du byta ut Baileys mot kaffe.

cakepop baileys

 Receptet på Cakepopsen hittar du här: Cakepop med Baileys

Nästa recept är en riktigt saftig brownie med en baileys-cheesecake-swirl, så himla god!

brownie baileys

Annons

Receptet på denna Brownie hittar du här: Baileys Cheesecake Brownie

Jag har haft lite blandat resultat med mitt swirlande, men denna gång så lyckades jag verkligen! 🙂

brownie baileys

Pannacotta med Baileys och en med havtorn – Jag testade att blanda dessa två, och det blev otroligt gott!

baileyspannacotta havtornspannacotta

Receptet hittar du här: Baileys och Havtornspannacotta

Vi avslutar med det recept jag blev absolut nöjdast med! En Baileyskola!! Alltså, så otroligt gott! Denna kokar riktigt länge så det är noll alkohol kvar, bara den goda smaken av Baileys och riktigt god grädd och smörkola!

kola baileys

Annons

Receptet på Baileyskolan hittar du här: Baileyskola

baileys baka recept

Hoppas du testar någon av recepten, jag lovar dig, du kommer inte att bli missnöjd! Gillar du kolan så borde du även testa min kardemummakola! Receptet på den hittar du här: Kardemummakola

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar