Annons

Baka bullar – Nu går den att köpa direkt!

Inlägget innehåller annonslänkar.
Tjohooo! Nu är boken släppt, på riktigt! Åh vad jag har gått och längtat efter detta! Jag firade med att baka för första gången ur boken idag, det är något speciellt med att baka ur sin bok första gången.

Annons

Följa sitt eget recept och så fungerar det 🙂 LYCKA! Det blev klassiska och riktigt saftiga kanelbullar såklart!

Här är en liten video när jag bakar, längre ner i inlägget hittar du var du kan köpa boken.

Annons


Boken kan du kan du köpa på nätet här:

Adlibris: Baka bullar

Bokus: Baka bullar

Akademibokhandeln: Baka bullar

Eller så tar du en promenad till bokhandeln! Det är ju ännu trevligare att få den direkt i handen!Jag är så stolt, nöjd och glad! Hoppas att du får lika mycket glädje för boken så som jag har haft att göra den! 

 

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar