Annons

Baka med choklad – Min fjärde bakbok!

Reklam för min bok Baka med Choklad!

Jag är såååå glad och stolt över att äntligen få visa upp min fjärde bakbok Baka med Choklad! Jag har jobbat sedan i somras med den här boken och det är absolut den roligaste boken jag har gjort och fotat! Tårtor, kladdkakaor, brownies, småkakor och mycket mycket mer i en underbar blandning!

Annons

Boken släpps den 27 maj, men redan nu går det att förboka ett signerat exemplar! Det är en engångsgrej som jag kommer göra precis innan boken släpps. Vill du förboka ett signerat exemplar så hittar du det här: Baka med Choklad Kolla en extra gång att du förbokar rätt bok, man kan både förbeställa den med och utan signering. Det är den som det står SIGNERAD på som är den som är signerad.

Annons

Det är verkligen massor av recept på allt du kan tänka dig med choklad! Jag har fokuserat på mycket bakning och inte så mycket temperering och den delen.

Den här tårtan är jag extra stolt över, den blev exakt så som jag ville!

Annons

Jag har fotat hela boken själv och det är något speciellt att fota choklad, det blir liksom bara så läckert!

Jag är så exalterad att äntligen få visa upp boken! Nu ska jag och förlaget fixa det sista  med boken och skicka den till tryckning. Jag har nog aldrig längtat till den 27 maj så som jag längtar nu!

Här kan man förbeställa boken: Baka med choklad

Dela på:

Kommentarer till “Baka med choklad – Min fjärde bakbok!”

  1. Lotta skriver: 2 mars, 2020

    Åh, man dreglar när man ser bilderna! Älskar choklad! Något man kan önska sig i present.


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar