Annons

Baka med choklad!

Reklam för min nya bok Baka med CHOKLAD

Igår kom första exemplaret av min nya bok Baka med choklad hem i brevlådan! Det är alltid lika spännande att få se boken första gången. Jag har jobbat med den här boken sedan i höstas och bakat, fotat stylat och skrivit, sett den formas och som PDF på datorn, men när man äntligen får hålla i den så är det ren och skär lycka!

Annons

Det går fortfarande att förbeställa ett signerat exemplar av bok fram till tisdag den 19/5. Boken hittar du här: Baka med choklad

Annons

Boken innehåller massor av recept som du kan baka med choklad, kladdkakor, tårtor, brownies, småkakor, efterrätter och mycket mer!

Jag tycker ju om alla mina böcker, men denna är faktiskt den jag är mest stolt över! Bilderna blev verkligen så chokladigt härlig!

Annons

Lördagen den 30/5 kommer jag att ha boksläpp här hemma i trädgården i Hofors mellan 10.00-14.00. I rådande tider så håller vi avstånd och alla som är sugna på en kram får dem insatta på ”tillgodokontot” så ser vi till att kramas massor så snart allt är över! Adressen är Hantverkargatan 20 i Hofors. Jag kommer även ha en liten utförsäljning av mina andra böcker, så detta vill du inte missa!

Kan man inte komma på boksläppet så kan man passa på att köpa ett signerat exemplar här: Baka med choklad

För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika

Annons

 

Dela på:

Annons

Laddar