Annons

Baka till Jul – Förbeställ nu!

Reklam för min nya bok Baka till Jul

Jul i juli? Har jag blivit galen? Nej nej, men från och med nu kan man förbeställa signerade exemplar av min nya bok Baka till Jul! Den kommer skickas ut vecka 39, men passa på att förbeställ redan nu om du vill ha ett signerat exemplar! Boken hittar du här: Baka till Jul

Annons

Boken innehåller massor av recept på allt från goda bakverk till julgodis och julbröd. Klassiker blandas med favoriter från bloggen och nya påhitt! En bok full med jul helt enkelt!

Om man förbeställer ett signerat exemplar av boken så är man även med och tävlar om fin-fina priser! I fem av böckerna kommer det att ligga en ”Golden Ticket” – Får man en av de böckerna så kommer man vinna ett av följande priser:

Priser:

1.a-pris En julröd Ankarsrum assistent
2.a-pris Ett tillbehörspaket delux till Ankarsum
3-5 pris, ett bokpaket med alla mina 5 böcker signerade från mig

Annons

Jag längtar så mycket till när boken släpps så att ni får se vad jag jobbat med! Den passar både dig som älskar bra klassiska recept och några roliga nyheter.

Här är en bild när William, Adam och Nike hjälper mig med att göra riktigt fina pepparkakor!

Passa på att förbeställa en bok redan idag så att du säkrar att du får ett exemplar. Här hittar du boken: Baka till jul

Här hittar du även mina andra böcker: Fredriks Fikas böcker

Annons

 

 

 

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar
https://fredriksfika.allas.se/recept-till-bubbelfika/