Annons

Böcker i julklapp

Reklam för min böcker

Nu är det dags för min årliga julklappssignering! Det har varit så uppskattat varje år så jag kör i år igen. Duu beställa en bok med precis den text du vill ha, eller så hittar jag på något att skriva. Den perfekta julklappen till den som älskar att baka, och det kan ju även vara en bra julklapp till sig själv 🙂

Annons

Hur gör man?

  • Skicka ett mail till mig på [email protected] med vilken/vilka böcker du vill ha.
  • Skriv vem boken ska vara till och om du vill att det ska stå något speciellt.
  • Kom ihåg att skriva adressen dit boken/böckerna ska skickas.
  • När jag fått dit mail så bekräftar jag beställningen med Swish-nummer och så fort ordern är betald så skickar jag böckerna.
Annons

Jag skickar böckerna med postpaket. En bok kostar 220, två böcker 400 och tre böcker 560 kr. Jag tar enbart emot Swish-betalning. Om man vill beställa fler böcker än tre så kan man kontakta mig för pris.

 

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar