Annons

Bokhandel för en dag!

Igår hade vi öppet hus här hemma! Vi sålde boken, bjöd på fika och träffade så mycket härliga människor! Jag är helt överväldigad över den responsen vi fick, så mycket glädje!! Vi sålde mer än 250 böcker, och vi tippar på att det var ungefär 200 personer här och hälsade på under de tre timmar vi hade öppet!

boksläpp i Hofors

Våra grannar, tillika bästa vänner hjälpte till med att få allt att fungera, så det var inte bara jag och Emil som gjorde allt 🙂 Tack Christian, Carola, Ella, Lisen och Harry!

Fredriks Fika

Vi visste verkligen inte hur många som skulle komma, och när vi öppnade portarna vid 11.00 så var jag riktigt pirrig kan jag lova!

boksläpp i Hofors

Underbart att ha så många personer som kom och hälsade på! Christian agerade fotograf så att jag fick lite bilder!

fredriks fika

Det bästa på hela dagen var alla möten med alla underbara Hoforsbor!

fika

Jag hade bakat lakritssnittar ifrån boken, och Hanssons hade bakat en variant av blåbärsknyten.

Annons
Annons

Fikat räckte hela dagen, det var nog det jag var mest nervös över, att fikat skulle ta slut 🙂 Blåbärsbullarna kan man även fika på hos Hanssons från och med nu!

lärare

Det var otroligt roligt när mina lärare från låg och mellanstadiet kom! Inger och Marianne har jag lärt mig mycket av! Kramkalas och kära minnen i överflöd!

Fredriks fika

Uppladdat för bokhandel 🙂 Nu är affären stängd för denna gång, men boken kommer att säljas på Hanssons konditori här i Hofors och den finns även att köpa här: Adlibris eller Bokus

blommor

Vill skicka ut ett stort TACK till alla som kom och hälsade på och köpte boken! Det var hur roligt som helst att träffa alla! Det var ju inte bara Hoforsbor heller, det var även personer från Gävle, Sandviken och Dalarna också! Svårt att beskriva den glädje jag känner! TACK!!

boksläpp i Hofors

Annons
Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar