Annons

Bokmässan 2016

Nu är jag hemma ifrån bokmässan och tänkte sammanfatta alla intryck 🙂 Jag har aldrig varit på bokmässan tidigare, så det var verkligen mycket att ta in! Massor av författare, massor av folk, och massor av BÖCKER!

fredriks fika

Otroligt nöjd att hitta min bok på hyllorna! Den såldes på flera ställen på mässan, och det var liksom ofattbart vad härligt det var att den äntligen finns ute på marknaden!

fredriks fika

Nästa sak på schemat är att jag kommer sälja boken på bak och chokladfestivalen fredagen den 7e oktober i Pufz monter B05:70, hoppas du kikar förbi då! Annars kan du beställa den hos t.ex Adlibris eller Bokus såklart!

bokmässan 2016

Jag blev intervjuad på lite olika ställen och fick prata massor om boken.

Annons
Annons

Det är många som tycker om att jag har gått mer åt det traditionella hållet och att den är väldigt personlig. Otroligt roligt att det jag velat göra med bokem har nått fram!

fredriks fika signering

Det roligaste var att signera och gå omkring på mässan. jag blev stoppad flera gånger av läsare här på bloggen som berättat att de bakat något som jag gjort. Det är det absolut roligaste jag vet, när någon bakar och tycker om mina recept!

författare Hofors

Jag fångade hela Hoforsligan på bild också. Markus Sköld som skrivit boken Kalldrag och Madeleine Bäck som skrivit Vattnet drar. Två rysarböcker som utspelar sig i Hofors, och så jag med lite fika på det! 🙂

oköttsliga lustar

Jag bakade även lite tårta från boken på kockteatern, och i preppköket träffade jag Våra oköttsliga lustar som släppt boken Rötter & Knölar.  Mysigt att stå med bloggkollegor och baka och laga mat!

monica ahlberg

Monica Ahlberg gjorde världens finaste vegetariska smörgåstårta ur hennes bok Mingelrätter och smörgåstårtor!

Jessica Frej

Jag sprang på Jessica Frej flera gånger också, och hon har ju de bästa kramarna! Varmare och gladare människ får man leta efter! Här blir hon intervjuad om hennes nya bok Fest på 30 minuter! 

bokmässan 2016

Som ni ser så var det MASSOR av folk, ibland gick det inte ens att gå 🙂

sticka vantar

En av mina nya bekanskaper var Erika Åberg som skrivit boken Sticka vantar! Jag är alltid avundsjuk på de som stickar, det så så himla mysigt ut! Erika sa att jag kan lära mig, så vi får se om det blir en stickningsdejt framöver!

mattias

Träffade på Mattias Kristiansson som bland annat ger ut tidningen VEGO och har skrivit boken Pepparkakeland, en hel bok med pepparkakshus! <3

intervju

Jag och min förläggare Annelie håller låda i Bonniermontern 🙂 Sedan bjöd vi på lakritssnittar från boken!

Sammanfattningsvis var det riktigt häftiga dagar, men nu är jag verkligen redo för att baka och mysa lite i köket igen 🙂

 

 

Annons
Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar