Annons

Boksläpp i Hofors – Baka bullar

Igår hade vi en riktig bokfest här hemma! Förra veckan var det release för min andra bok Baka Bullar, och det firade vi med öppet hus och massor av bullar! Tusen tack till alla som kom och firade med oss!Jag gick upp 06.30 och satte första degen så den fick jäsa, sen kom min kompis Linda Ahlsén och hjälpte till och vi bakade bullar som aldrig förr! Totalt gjorde vi 400 bullar!Linda har tidigare jobbat på begeri och är ett fullblodsproffs på att snurra bullar som blir likadana varje gång! Jag gjorde degar, bakade av och penslade för fulla muggar!Älskar att min Ankarsrum klarar av dubbel sats, så den fick jobba på ordentligt.

Annons
Annons

Totalt gjorde jag 10 degar 🙂Vi gjorde bullarna lite mindre, dels för att de skulle räcka och så är de ju så gulliga!Emil, Christian och Carola skötte försäljning och att allt flöt på. Det kom folk från när och fjärran! Många från Hofors och Torsåker, men även Sandviken, Falun, Gävle och till och med Stockholm!Mina fina kollegor från när jag jobbade på Tvillingarnas sjökrog för 15 år sedan dök upp utan att jag visste om det! Bästa överraskningen! Tack Alexandra och Sussi!Det är så mysigt att vi faktiskt kan ha mycket folk hemma hos oss, och doften av kanelbullar ligger kvar även idag! Även en hel del pärlsocker 🙂

AnnonsTusen tack till alla som kom och alla fina blommor och presenter jag fick! Det hade jag inte väntat mig!Nu kan man köpa boken hos bokhandlare och på nätet här: Baka Bullar (annonslänk)För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar