Annons

Boksläpp i Hofors – Matbröd

Inlägget innehåller reklam för min nya bok 🙂

Tusen tusen tack alla som kom och firade nya boken MATBRÖD igår! Jag hade ju tänkt ta en massa bilder men vi hann helt enkelt inte 🙂 Det var fullt på Fiket ändå från öppning och vi gjorde allt för att så många som möjligt skulle få fika.

Annons

Nu har boken släppts och det går att beställa den direkt! Den finns i jultidningskatalogen, på bokhandeln och såklart på nätet här: Adlibris: MATBRÖD eller Bokus: MATBRÖD

Annons

Bästa medhjälparna Matilda och Emil fixade så att det fanns böcker hela tiden 🙂

Boken har verkligen fått så bra respons av alla som redan köpt den! Jag blir alltid så glad när jag får höra att det är flera som redan har hunnit baka från boken också! Stompa, långpannebröd, pizza och tekakor har jag bland annat redan sett bli testade!

Återigen – TACK! Det är alltid läskigt att släppa en ny bok och att den fått sådant härligt gensvar gör mig överlycklig!

Annons

För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika

Dela på:

Annons

Laddar