Annons

Bröllopsfotograf för en helg!

Nu ska jag berätta vad jag varit ute på för en liten tur! För ett halvår sedan frågade Hélena Parmér mig om jag skulle vilja vara gästfotograf för en workshop för bröllopsfotografer. Jag svarade såklart ja direkt, utan betänketid! Hélena har skapat en serie av workshops på olika platser i Europa under namnet Wish it – Dream it – Do it! Denna resa jag var med på gick till Dorset och närmare bestämt Symondsbury och vi bodde på The Old Rectory, helt fantastiskt!

The Old Rectory

För mig skulle fokus vara på att skapa en somrig bröllopsbuffé eller picknick, samt att berätta lite om vad jag tänker på när jag fotograferar och så pratade vi en del om sociala medier och blogg/hemsida.

Annons
Annons

Alla bakverk jag gjorde hittar du här: Baka till bröllopet

Lime Regis

Helgen började med ett par dagar i Lime Regis där vi rekade omgivningarna och jag gick runt i alla affärer och hittade rekvisita och ingredienser till mitt bakande.

lime regis

Det var en otroligt häftig stad som låg i en dal precis vid havet. Blev lite kär i de söta små badstugorna längs med stranden. Allt om bakandet och alla goda recept komme rjag tipsa om lite senare, men nu är ni väl sugna på att se lite bilder på bröllopsparen! Det var världens snällaste och härligaste modeller! Alla klänningar kommer ifrån Sensiblem och make up av Ida Greek – Make by Ida

bröllopsfotograf

Här är Alexander och Louise, nyförlovade och hur söta som helst!

bröllopsfoto

Julia och Hannes myser i solnedgången. Det kanske inte syns, men det var typ hur kallt som helst och de var så tappra!

lantligt bröllop

AnnonsVyn upp från berget var verkligen helt magisk!

fotograf Fredrik Nylén

Jag delade kök med Tilde och pappa Jonas. En av kvällarna så fotade vi lite inomhus och då fick Tilde vara modellen. Tilde är 14 år och hur tuff som helst! Snäll och go också <3

tilde fotograf Fredrik Nylén

Älskar de här bilderna, Tilde var så himla duktig! Jag smög mest omkring bakom Hélena och fotade 🙂

bröllopsfoto solnedgång

Det blev väldigt många bilder när vi stod uppe på berget och det var solnedgång. Alla fotografer var som besatta och det smattrade för fulla muggar!

bröllopsfotograf

Jag kommer definitivt att åka tillbaka till Dorset någon gång. Här är Julia uppe på kullen i full blåst.

bröllopsfotograf

AnnonsJag kan verkligen rekommendera att åka till södra England. Vyerna var fantastiska vart än man tittade!

bröllopsfotograf

Det var den sista bilden från kullen 🙂 Jag bakade mest, så jag var bara med och fotade alla fina par på eftermiddagen på sista dagen.

bröllopsfotograf

Här är söta Julia i trädgården vid The Old Rectory. Det kändes ungefär som att kliva in i en lantlig drömvärld där allt bara är vackert!

dorset bluebells

Jag fastande även på bild 🙂 Hélena fotade mig när vi rekade ute i en skog full med blåa blommar. Ni förstår att jag var som i himlen! De kalas Dorset Bluebells och växte precis överallt i den skogen.

bröllopsfoto

Här är sista paret Ebba och Fredric, tyvärr hann jag bara med att ta detta foto av dem på verandan på huset. Så himla vackra!

bröllopsfotograf brud

AnnonsVerandan var magisk och ljuset var helt perfekt för att fota på!

wish it - dream it - do it Dorset

Här är nästan hela gänget fångade på bild av Hélena Parmér! Ebba och Fredric hade redan hunnit åka. Ett helt gäng med underbara människor och nya vänner! Behöver du tips på bröllopsfotograf i framtiden så kan du fråga mig, jag känner nu 14 stycken 🙂

Mer om min bröllopsbuffé kommer inom kort, men en av sakerna kan du testa redan nu: Morotskaka som är helt gudomligt god! Receptet hittar du här: Morotskaka

recept på morotskaka

bröllopsbild

 

 

 

 

 

 

 

Dela på:

11 kommentarer till “Bröllopsfotograf för en helg!”

  1. Krokan - Perfekt bröllopsfika! | Tidningen Hembakatfredriksfika.allers.se skriver: 14 maj, 2017

    […] Jag gjorde denna krokan till en workshop i bröllopsfotogarfi. Här är Julia och Hannes i full fart att mumsa i sig Vill du läsa mer om den workshopen kan du läsa om den här: Bröllopsfotograf för en helg […]


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar