Annons

Bygg din egen köksö!

Jag har alltid velat ha en köksö – en stor bänk där jag kan baka, knåda och hacka! Jag har tittat på varenda köksö som finns. Var de inte för stora, så var de inte riktigt som jag ville ha dem. Eller om jag tyckte en var fin, så var den på tok för dyr!

Bygg din egen köksö

Mitt i när jag googlade så pratar jag och Carro med varandra och det gick någonting såhär:

F: Jag håller på att leta efter en köksö, det är så svårt att hitta den jag vill ha!
C: Jag och Karin ska göra en köksö med Carro och Karin- Hemmafixarna.

Annons

F: Men, vill ni göra den här hos mig kanske??
C: Jaaaa!! Gud så kul, passar tisdag nästa vecka?
F: Jepp, det är bara att komma hit 🙂

Så blev det också! Jag drog iväg till Ikea och shoppade loss lite skåp, Karin fixade bänkskiva och massor av annat fix. Jag ville ha en snygg framsida på köksön så att jag kan filma till min youtubekanal Fredriks Fika, så jag drog ner till Happy Homes här i Hofors och sa att jag ville ha en riktigt snygg tapet, den behöver inte vara diskret, och gärna mycket färg! Magnus som jobbar där gick fram till en av pärmarna, och slog upp den här direkt och jag sa bara: JA! De är helt grymma på att veta vad man vill ha alltså!

Bygga egen köksö

Så under en hel dag byggde vi, filmade kakor och tips, och nu är resultatet ute! Kika på hur du gör här:

Annons

Bygg din egen köksö

Annons


Vill du hitta den kompletta inköpslistan hittar du den här: Vi i Villa

Carro och Karin

Det var en heldag med skratt kan jag lova! Det är otroligt roligt att spela in youtubefilm! Karin har bloggen Karins Trädgård och Snickeri och Carro har bloggen Älska att baka. Det är så roligt att hänga med andra som bloggar, vi har så mycket gemensamt och kan babbla på precis hur länge som helst!

bygg din egen köksö

Jag älskar min lilla kryddträdgård som hänger på köksön! Bara att klippa av lite goda örter när man lagar mat! Jag har även fått massor av mer förvaring vilket alltid är bra!

bygg din egen köksö

På andra sidan har jag hängt diverse saker, så smidigt!! Så bygg din egen köksö, du kommer säkert älska den med!

Fixa plantor

Det blev en riktigt lång dag, men vi höll energin uppe och kom i mål någonstans vid 21.00 på kvällen 🙂 Det var både roligt och lärorikt!

Blir du sugen på lite mer hemmafix kan du kika in hur du gör din egen sänggavel här: Fredrik Fixar Sänggavel! 

Bygg egen sänggavel

Annons 

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar