Annons

Easy Bake Oven – Test!

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? Nej idag är det ju min födelsedag och det spelar ingen roll hur många år jag blir så älskar jag att fylla år! I år köpte jag något till mig själv som jag har önskat mig i hela mitt liv – En Easy bake Oven! Alltså en leksaksugn, som fungerar att baka i! Jag spelade in från när jag öppnade den tills jag bakat och du kan se hela filmen här:

Annons

Det kanske inte blev de finaste kakorna, men det var otroligt roligt att testa! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika

Annons

Nästa gång får det bli chocolate chip cookies tror jag 🙂

Dela på:

2 kommentarer till “Easy Bake Oven – Test!”

  1. Barbro skriver: 3 februari, 2021

    Grattis!!
    Hoppas att du har haft en bra dag.
    hade du varit närmare hade bjudit dej på mina nybakta semlor.


  2. Lotta skriver: 5 februari, 2021

    Grattis i efterskott!


Annons

Laddar
https://fredriksfika.allas.se/arskronika-2020/