Annons

En Fika med Fredrik!

Nu är den äntligen klar! Min första fikafilm: En fika med Fredrik

Jag fick idén för ett tag sedan, att det skulle vara roligt att bjuda in mina bloggläsare på en fika. Så utifrån det så började tankarna på att göra en fika där alla kan vara med, och kanske de som inte har någon att fika med just när man är fikasugen.

En Fika med Fredrik

Så jag bjuder in alla till vårt hem, och det blir en liten rundtur, en sång, lite bakning och så fika såklart! Perfekt att kika på när du har en kafferast på jobbet och alla andra har semester 🙂

En Fika med Fredrik

Annons


Hoppas att ni gillar filmen! Det var väldigt roligt att göra och om det kommer in fler filmer och frågor så kommer det definitivt att bli fler fikan!

Har du ett klipp som du skulle vilja visa upp så kan du skicka det till: [email protected]

Blir du sugen på att testa de supergoda rimbobullarna så hittar du dem här: Rimbobullar

Rimbobullar

Nu börjar det närma sig lite semester här 🙂 Jag jobbar nästa vecka också, sen ska jag ha tre veckors ledigt. Ja, det lär säkert dyka upp något gott jag gör på semestern här såklart, men jag ska försöka göra så lite som möjligt i hela tre veckor!

Hoppas att alla får en riktigt skön sommar!!

En fika med Fredrik

 

Annons
Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar