Annons

En fika med Fredrik!

Ska vi ta en fika ihop? Det skulle vara så himla trevligt!
Jag har fnulat och tänkt en hel del på hur jag skulle kunna göra för att träffa mina läsare på en fika, det är ju det jag tycker är absolut roligast! Så, nu har jag kommit på en idé som jag hoppas ni hakar på!

En fika med Fredrik

Eftersom man enkelt kan skicka en liten film med mobilen eller datorn nu för tiden, så tänkte jag sätta ihop ett litet klipp som vi gör tillsammans! Tanken är sedan att när man är lite fikasugen, men saknar sällskap, då ska man kunna titta på vår fika-film!

Jag tänker att vi gör såhär: Du/ni skickar in en kort film till mig, sedan klipper jag ihop det till ett härligt fikakalas.

Annons

Jag kommer sitta med en kopp kaffe och fika och du kanske har en talang du vill visa upp, en rolig historia, en sång, eller någon fin bild du vill visa upp? Eller så har du någon fråga till mig, så lovar jag att svara så ärligt jag bara kan! Ja möjligheterna är ju oändliga, gör precis det du vill och skicka till mig, det skulle vara så kul! 🙂 Det blir lite som sommarpratarna, fast vi gör det ihop!

Saffransbullar

Kom ihåg att bulla upp innan fikat, kanske med lite Saffransbullar!

Annons

Några riktlinjer:


Använder du mobilen, filma bilden liggande, inte stående. Det blir bäst så 🙂
Säg ditt namn och vart du bor, det är ju trevligt att veta!
Håll filmen kort, helst inte över 60 sekunder.
Filma gärna där du har ganska bra ljus.
Är du under 18 år måste du ha vårdnadshavares medgivande.
När du skickar filmen så ger du mig rättigheter till innehållet. Jag kan behöva klippa och redigera det om det behövs. Jag lovar att göra mitt bästa för att ta fram ert bästa!
Framförallt, ha kul, det här kan ju bli hur bra som helst!

Sedan skickar du filmen till: [email protected]

fika med Fredriks fika

Jag tänker att en deadline nu på söndag den 26e juni (obs,uppdaterat datum, 19e var lite kort om tid fick jag höra 🙂 ) skulle vara bra, så hinner jag klippa allt i nästa vecka. När allt är klart så lägger jag ut filmen, och så tar vi en fika tillsammans!

Hoppas ni blir lika sugna på att fika med mig, som jag är att fika med er! Har du några frågor så är det bara att höra av dig till samma mailadress som ovan: [email protected]

rabarberbullar hastbullarVill du bulla upp med något snabbt, så kan jag varmt rekommendera de här: Hastbullar med rabarber!

 

Annons
Dela på:
Annons

Laddar