Annons

Formex 2016

Hej på er! Nu i veckan var jag i Stockholm ett par dagar och hade massor av olika möten. Det är perfekt att samla alla möten i en bunt, och sedan dra iväg! Jag passade även på att besöka Formex, som är min absoluta favoritmässa!

formex 2016

Formex är en branschmässa med allt inom form, textil, presentartiklar, godis, och massor av porslin.

Annons

Det är perfekt att gå omkring och bara samla inspiration!

mateus

Jag hälsade såklart på hos Mateus och kikade på deras nyheter, underbara krukor. De är alltid så pricksäkra i deras färg och formgivning!

julkula

Jag gick omkring en hel del bland julmontrarna 🙂 De här säta julkulorna med belysning och någon sorts pump som gjorde att det glittrade hela tiden blev en favorit. Lite synd att det var batteri bara, annars skulle det nog blivit en sån!

hembakat

Jag träffade på kollegorna från Hembakat också, och vi gick loss på fudge hos Mrs Curlie´s fudge. Jag tror vi smakade på alla sorter, och det kan vara så att vissa sorter smakade vi på två gånger 😉

fudge

Jag frågade självklart vad som är hemligheten på en perfekt fudge, och det är smör, grädde och ha koll på temperaturen! Jag ska ge mig på att koka lite fudge!!

anneko

Min fina bonussyster Annelie har företaget Anneko design, och hon har gjort en skärbräda och en brick med ett av mina recept på 🙂 Så otroligt söta!! Kanelbullar i muffinsformar!

anneko

Hon hade även den här söta nyheten <3

juljus

Jag avslutar med bilden på den här gången som är helt full med olika julljus! Bilden ger inte den känslan som jag hade dock 🙂 Jag börjar längta efter jul!! Idag har jag faktiskt testat några roliga småkakor också, jag kunde inte hålla mig!

Annons
Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar