Annons

Formex 2017

Igår hann jag med några timmer på Formex, min absoluta favoritmässa! Jag tror alltid att jag ska hinna med så himla mycket, men jag träffar alltid på någon kompis, en trevlig utställare eller något fint jag bara måste pilla på, hux flux så har man varit där 6 timmar!

foto

Jag började med att hälsa på bonussyster på Anneko.

Annons

Förra sommaren så fotade jag hennes produkter som man kan se i hennes monter. Jag är väldigt nöjd med de här på frökorten!

nyheter anneko

Homn hade också lite nyheter! Jag gillade verkligen den här kökshanduken!

floristen och fotografen

En ny bekantskap för mig var de här fantastiska fotona på blommor, fast fjärilar.. fast blommor 🙂 Så himla snygga! Fotot från mig är inte den bästa, men kika in på deras hemsida så får du se bättre bilder: Floristen och fotografen

trollgods

De här muggarna var kärlek vi första ögonkastet! De kommer ifrån Trollgods och är handgjorda kaffekoppar. Fantastiska!

lovely linen

AnnonsJag hälsade på mina kompisar på Lovely linen och uppdaterade mig på lite nya linnehanddukar som är perfekta att fota med! Har du vägarna förbi Formex så måste du gå in och hälsa på här, helt underbart gäng med topprodukter!

lovely linen

Här vill man ju bara kasta sig ner och sova tills det blir vår 🙂

yankee candle

Ett självklart stop på mässan är yankee candle och dofta på alla nyheter! De här tre blev favoriterna, speciellt driftwood, just nu så älskar jag doften av trä!

matfashionistan

Jag gick omkring och började bli lite hungrig, då träffade jag på förra vinnaren av Sveriges Mästerkock Catarina König. Här blev det snittar och scones, så himla gott!

c-hallen

Det verkar som att den blå trenden håller i sig ett tag till, underbart!

hoptimists

Annons 

Vi avslutar med den här bilden. Jag kunde verkligen inte gå forbi de här sötnötterna till bollar 🙂 De kallas Hoptimists och de ”bobbar” med huvudet när man trycker på dem. Jag bara stod och log och de gjorde verkligen en glad! Du kan skaffa en hos royal design HÄR

 

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar