Annons

Fotoresa till Frankrike

Här kommer lite bilder från fotoresan jag var på i Frankrike! Vi var i Provance och bodde i den lilla byn Lurs och var ett helt gäng fotografer som nätverkade och fotade i fyra dagar. Jag var med som gästfotograf och vi pratade sociala medier och hade en session med att fota bakverk.

Här kommer det en bildbomb från Lurs, lavendelfälten och fantastiska solnedgångar!

Lavendelfälten

Julia och Leticia i lavendelfälten. Vi hade med fyra modeller och Leticia gjorde även hår och makeup.Tilde tar till sin lite tuffare look.

Lavendelfälten i Provance

Johan tar det lite lugnt och njuter av lugnet uppe på platån.

Lavendelfälten i provance

Det doftade fantastiskt som ni säkert förstår!

lavendelfälten

AnnonsLeticia är både modell och har en egen studio för hår och makeup. Bor du i Stockholm så borde du verkligen hälsa på henne! Lebeauty.se

Hélena Parmér

Här är Hélena Parmér som ordnade workshopen. Hon har även sytt alla klänningar under namnet SensibleM och gjort alla buketter. Hélena är en multitalang!

brudbukett

Lurs

Tilde vid terassen där vi bodde. Förstå att vakna upp till den här utsikten varje dag!Mys vid olivlunden.

AnnonsHärliga Tilde. Tilde är Hélenas brosdotter och grym på ”strike a posé”!

Lurs Frankrike

Jag älskar att ta lite mer lekfulla bilder. Det är underbart med fina porträtt, men lite skratt och spontanitet gör hela skillnaden.

Är du nyfiken på mina foton så kan du kika in på instagram @fredriksfoto_ eller på www.fredriksfoto.se

fota solnedgång

Julia och Johan är så himla mysiga! De bjöd på sig själva och massor av kärlek!Leticia, så vacker och härlig att fota med sin underbara personlighet!Sista dagen fotade vi en fantastisk solnedgång i staden där vi bodde. Nu är det dags för lite semester här hemma i Hofors. Självklart kommer jag att baka en hel del ändå, jag älskar ju att baka!

Annons 

 

 

 

Annons
Dela på:

Annons

Laddar