Annons

Fredrik Fixar – Nytt hallgolv!

Jag vet att jag har varit lite dålig på att dela med mig av bilder från bostaden, men jag ska bli bättre på det! 😉 Dels har jag haft fullt upp med att skriva boken, och så har jag lite roliga projekt på gång i flera av rummen så jag har velat fixa lite innan jag visar.

Annons

Idag blev första miniprojektet klart – Göra om lilla hallen!

Nytt golv till hallen

Golvet jag valde i samarbete med Tarkett heter Starfloor, och jag valde såklart blått 🙂 Jag såg det här i vintras och har inte kunnat släppa tanken på att lägga det någonstans! Lilla hallen var rätt dragig från golvet, och en lite trist transportyta, men nu tycker jag att det fick ett riktigt lyft! Vi har trägolv precis överallt, så det var lite roligt att få variation.

Hall före efter

Golvet var väldigt lätt att lägga, dock så valde jag inte ett lätt rum att lägga det i, så jag tog in proffshjälp = Morfar! Det är tre dörrar, och en sned trapp som skulle mätas ut och passa perfekt, så vi slog våra kloka ihop och på några timmar så hade vi golvet på plats.

Morfar och Fredrik

Innan vi la golvet så la vi underlagsfoam för att det skulle bli isolerat underifrån, och det blir en jämnare yta eftersom trägolvet varierar lite höjd. Sedan var det bara att börja lägga. Det var ett klickgolv, men man behöver inte ens klicka för att det var så enkelt att lägga! En mattkniv och en såg var allt vi använde, och sedan lite hjärngympa med måtten så att det skulle gå in snyggt vid dörrarna 🙂

Tarkett starfloor

Jag är fullkomligt kär i mönstret! Blått och massor av mönster, precis som jag vill ha det!

Emil piffade upp hallen med lite blommor och nya ljusstakar, så nu vill man ju typ hänga i hallen för att det blev så fint 🙂

Göra om hallen

AnnonsDet var första rummet, inom kort så kommer nästa projekt jag håller på med! Alltså, det är såååå svårt att hålla sig! Jag trodde inte att jag skulle tycka att det var så roligt att ordna en massa hemma, men det är ju hur kul som helst! Jag lär mig massor samtidigt också, skruvar, målar och lägger golv 🙂

 

 

Dela på:
Annons

Laddar