Hembakade biskvier är faktiskt riktigt enkelt och jag tycker det är roligt att göra dem med olika smaker och bjuda på en biskvi-buffé! Här hittar du ett enkelt grundrecept på biskvibottnar och tre olika smaker på fyllning. Hallon, passionsfrukt eller chokladbiskvier! Biskvier, 25 st 200 g mandelmassa 1 äggvita Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Riv mandelmassa och rör ihop med äggvitan till en jämn smet. 3. Spritsa rundlar lika stora som en gammal 5-krona 4-5 cm i diameter på ett bakplåtspapper. Platta till toppen på varje så att de blir jämna. 4. Baka mitt i ugnen i 10 minuter tills de fått fin färg. Låt svalna på plåten. Fyllningar, varje sats räcker till 25 biskvier Hallonbiskvier 100 g rumsvarmt smör 1 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 0,5 dl färska hallon (Eller upptinade frysta som runnit av på hushållspapper) Chokladbiskvier 100 g rumsvarmt smör 1 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 0,5 dl kakao Passionsfruktsbiskvier 100 g rumsvarmt smör 1 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 2 passionsfrukter Topping: 200 g mörk, vit eller mjölkchoklad Gör så här: 1. Vispa smör, florsocker och vaniljsocker riktigt fluffigt. Tillsätt valfri smak och fortsätt vispa tills allt gått ihop sig till en jämn kräm. T.ex hallon kan se ut att skära sig, fortsätt bara att vispa. 2. Sprita eller bred på fyllningen på biskvibotten. Ställ i kylen så att de stelnar ordentligt. 3. Smält chokladen, gärna i t.ex en kaffekopp så att det blir lite höjd att doppa i. 3. Stick en gaffel eller kniv i botten av biskvin och doppa i chokladen. Låt rinna av lite och ställ sedan på en bricka för att svalna. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika