Jag älskar blåbär i alla dess former och de här blåbärsbiskvierna är inget undantag. Jag börjar varje dag med blåbärsgröt, så det går verkligen inte en dag utan att jag äter blåbär hahaha För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Blåbärsbiskvietr, 25 st200 g mandelmassa1 äggvitaGör så här:1. Sätt ugnen på 175 grader.2. Riv mandelmassa och rör ihop med äggvitan till en jämn smet.3. Spritsa rundlar lika stora som en gammal 5-krona 4-5 cm i diameter på ett bakplåtspapper. Platta till toppen på varje så att de blir jämna.4. Baka mitt i ugnen i 10 minuter tills de fått fin färg. Låt svalna på plåten.Blåbärssmörkräm:150 g rumsvarmt smör1 dl florsocker1 tsk vaniljsocker2 msk blåbärspulver (Det finns frystorkat blåbärspulver på välsorterade matbutiker, annars kan man googla så hittar man)Doppning:200 g vit chokladJag strödde på lite blåbärspulver ocksåGör så här:1. Blanda alla ingredienser till smörkrämen i en bunke och vispa riktigt fluffigt.2. Sprita eller bred på fyllningen på biskvibotten. Ställ i kylen eller frysen så att de stelnar ordentligt.3. Smält chokladen, gärna i t.ex en kaffekopp så att det blir lite höjd att doppa i.4. Stick en gaffel eller kniv i botten av biskvin och doppa i chokladen. Låt rinna av lite och ställ sedan på en bricka för att svalna. Vill du ha fler roliga varianter på biskvier så hittar du massor av mina recept här: Biskvier