En riktigt nötig hembakad budapestrulle fylld med hallon och blåbär, kan det bli godare än så?? Jag älskar att fylla min budapestrulle efter säsong, så får man variation i smaker och utseende! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Budapest med hallon och blåbär, 8 portioner 4 äggvitor 2 dl strösocker 2 dl hasselnötsmjöl 0,5 dl maizenastärkelse Fyllning: 3 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker 1 dl hallon 1 dl blåbär Dekoration: Florsocker 30 g mörk choklad Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt. 2. Vispa äggvitorna tillsammans med hälften av sockret till en fast maräng. Tillsätt resten av sockret och vispa ytterligare två minuter. 3. Blanda hasselnötsmjöl och maizena ordentligt. Vänd försiktigt ner blandningen i marängen. 4. Fyll en spritspåse med smeten och sprita ut plåtlånga strängar tätt på bakplåtspappret. 5. Grädda marängbottnen mitt i ugnen i 18-20 minuter och marängen fått fin färg. 6. Ta ut plåten och låt marängen svalna. Vänd upp på ett bakplåtspapper så att du har undersidan uppåt. 7. Vispa grädden rätt hårt tillsammans med vaniljsocker. 8. Bred på grädden och strö över hallon och blåbär. Rulla ihop som en rulltårta. 9. Pudra budapestrullen med florsocker, ringla över lite smält choklad.