Jag älskar verkligen chokladbollar och det är så roligt att smaksätta dem på lite olika sätt! Idag blev det kanelbullebollar, ingen choklad, men massor av smak av kanelbulle! Det här är även ett bra alternativ för glutenfritt då det är enkelt att göra dem glutenfria havregryn. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Kanelbullebollar, 30 st 200 g rumsvarmt smör 2 dl strösocker 1 msk kanel 1 tsk kardemumma 7 dl havregryn 2 msk vatten + pärlsocker till att rulla dem i Gör så här: 1. Rör ihop smör, socker och alla kryddor. 2. Blanda i havregryn och vatten och blanda ihop. Ställ i kylen så att det får sätta sig lite. 3. Rulla små bollar som du sedan rullar i pärlsocker. 4. Du kan även göra som jag gjorde med några, jag stansade ut tre rundlar i olika storlekar som jag la ovanpå varandra och strödde pärlsocker ovanpå så att det ser ut som en liten kanelbulle :) Vill du ha fler tips på varianter av kanelbullar och även mina godaste klassiska kanelbullar så hittar du alla mina recept här: Kanelbullar