Jag älskar allt som börjar med ordet kanelbulle :) Här är en riktigt krämig och kanelbullesmakande cheesecake som är superenkel att göra! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Kanelbullecheesecake, 12 st Digestivebotten: 200 g digestivekex 75 g smör Fyllning: 300 g färskost 1,5 dl vispgrädde 2 tsk mald kanel 0,5 tsk kardemumma 1 dl florsocker Dekoration: Kexsmul Pärlsocker Gör så här: 1. Mixa kexen till ett fint smul. 2. Smält smöret i en kastrull på medelvärme. Häll det smälta smöret över kexsmulorna och blanda ihop. 3. Använd det mesta av kexsmulet och fördela i 12 st muffinsformar, spar lite till att ha på toppen i slutet. Platta till med botten av ett litet glas eller liknande. 4. Vispa färskost, grädde, kanel och kardemumma riktigt krämigt. 5. Sikta ner florsockret och vänd försiktigt ihop till en krämig fyllning. 6. Fördela fyllningen i alla muffinsformar, jag valde att spritsa den men man kan klicka ut den också. 7. Strö över lite kexsmul och pärlsocker. 8. Ställ i kylen och låt stå kallt ett par timmar innan servering. Vill du ha fler recept på smarrig cheesecake så hittar du det här: Cheesecake