De här gjorde jag första gången förra julen och nu kan jag bara inte få nog av dem! Ljuvliga havrebollar med pepparkakssmak som går åt som smör i solsken. Dessa är superenkla att göra glutenfria om du använder glutenfria havregryn, eller mjölkfria om du använder mjölkfritt margarin. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Pepparkaksbollar, 30 st 200 g rumsvarmt smör 2 dl socker 2 tsk kanel 1 tsk ingefära 0,5 tsk kryddnejlika 1 tsk kardemumma 7 dl havregryn 2 msk vatten + pärlsocker till att rulla dem i Gör så här: 1. Rör ihop smör och socker och alla kryddor. 2. Blanda i havregryn och vatten och blanda ihop. 3. Rulla små bollar som du sedan rullar i pärlsocker. Vill du ha fler tips på vad du kan baka till jul så hittar du massor av recept här: Julbak