Detta recept är verkligen enkelt, enbart en jäsning, och sedan är det dags att baka! Det här är ett sådant recept jag gärna tar till när man ska ha middag hemma och vill servera ett gott bröd till. Passar perfekt till en god soppa! Ingredienser till 20st. 25 gram jäst 5 dl ljummet vatten 1 dl mjölk 10 g salt 2 msk honung 12,5 dl vetemjöl, + mjöl till utbakning Gör så här: 1. Smula jästen i en bunke. Häll över det ljumma vattnet och mjölken och rör till jästen löst upp sig. 2. Tillsätt salt, honung och allt mjöl. Arbeta snabbt ihop till en rätt lös deg. Plasta bunken och låt jäsa i en timme. 3. Sätt på ugen på 250 grader. 4. Pudra bänken med lite mjöl och tippa ut degen utan att knåda den. Pudra lite mjöl ovanpå degen. 5. Ta degskrapan och dela degen i 20 ungefär lika stora delar. Lägg frallorna på en bakplåtspappersklädd plåt. 6. Baka mitt i ugnen 12-13 minuter tills de fått en fin färg och frallorna känns lätta.