De här frallorna blev verkligen något utöver det vanliga! Massor av smak, härlig mozzarella och gott bröd i ett och samma paket! Tänk dig detta brödet tillsammans med en god soppa... eller bara moffa i sig bröd utan att ha någon soppa alls (det var som hände här hemma :) ) Jag kan bara säga att det doftade magiskt gott i hela lägenheten när man bakade av dessa! Ingredienser till 20 stycken 50 gram jäst 5 dl ljummet vatten 2 tsk salt 1 msk honung 1 msk olivolja 12 dl vetemjöl Fyllning: 20 st. små mozzarella bollar Pensling: 1/2 dl olivolja 1 msk basilika (Jag använde fryst) 1 stor vitlöksklyfta + flingsalt att strö på Gör så här: 1. Lägg mozzarella på lite hushållspapper för att torka dem lite. 2. Smula jästen i en bunke. Häll över det ljumma vattnet och rör till jästen löst upp sig. 2. Tillsätt salt, honung, olivolja och mjöl. Arbeta snabbt ihop till en deg. Täck bunken och låt jäsa 30 minuter. 3. Ta upp degen på bakbordet och knåda den lite. Dela degen i 20 delar. 4. Ta en del och platta till lite på bakbordet. Lägg en ostboll i mitten av degen och nyp ihop för att täcka hela ostbollen. Lägg opå bakplåtspappersklädd plåt med skarven nedåt. Låt jäsa 30 minuter underbakduk. 5. Blanda olivolja, basilika och pressad vitlöken. Sätt ugnen på 225 grader. 6. Pensla bröden med olivolja och strö på lite flingsalt. 7. Baka mitt i ugnen i 8-10 minuter. 8. Låt bröden svalna lite, sedan är det bara att njuta! Jag hittade de små mozzarellabollarna på affären, om du inte hittar det så går det utmärkt att köpa en stor och dela på den. Hoppas att du blir sugen att testa dessa ljuvligt goda bröd. Alltså på riktigt, jag skulle kunna äta dessa som middag - Enbart! :) Vill du testa fler goda bröd hittar du massor av recept här: Fredriks Bröd