Här är ett riktigt enkelt recept på en fantastisk god glutenfri filmjölkslimpa med hasselnötter! Det här smakar så otroligt gott och passar både till frukost och mellanmål! Det här bakade jag åt min sambo Emil, och han älskade det! Glutenfri filmjölkslimpa 250 g teffmjöl 50 g majsmjöl 35 g glutenfria havregryn 30 g krossat linfrö 1 msk psylliumhusk 2 tsk bikarbonat 1 tsk salt 5 dl filmjölk 0,5 dl ljus sirap 100 g hasselnötter Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. Klä en form på 1,5 liter med bakplåtspapper. 2. Blanda alla torra ingredienser förutom hasselnötter i en bunke. 3. Tillsätt filmjölk och sirap och rör ihop till en jämn deg. Tillsätt hasselnötterna och rör tills de har blandat sig väl i degen. 4. Fyll formen med degen, och baka i nedre delen av ugnen i 50-60 minuter. 5. Låt brödet svalna 10 minuter i formen, stjälp upp det på galler och låt svalna helt innan du skär upp det. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Vill du ha fler goda glutenfria recept så hittar du massor under min kategori paleo här: Paleo