Enkelt glutenfritt bröd med durramjöl och majsmjöl. Bara att röra ihop ingredienserna och baka i form! Riktigt gott att rosta också! Glutenfritt bröd 250 g durramjöl 100 g majsmjöl 1 msk psylliumhusk 2 tsk bikarbonat 1 tsk salt 5 dl filmjölk 0,5 dl honung Solrosfrön Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. Klä en form på ca 1,5 liter med bakplåtspapper. 2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. 3. Tillsätt filmjölk och sirap och rör ihop till en jämn deg. Låt degen vila 5 minuter i bunken så att alla ingredienser får svälla. 4. Fyll formen med degen, strö över solrosfrön och baka i nedre delen av ugnen i 50-60 minuter. 5. Låt brödet svalna 10 minuter i formen, stjälp upp det på galler och låt svalna helt innan du skär upp det. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Vill du testa ett annat glutenfritt bröd så borde du testa mina glutenfria tekakor, så enkla och goda! Receptet hittar du här: Glutenfria tekakor Lycka till och ha riktigt roligt i köket!