Det här är det glutenfria bröd som Emil gillar allra bäst när jag bakar. Ett riktigt gott stekpannebröd som påminner om polarkaka och mjukt tunnbröd! Jag gillar det också och det blir riktigt saftigt, smakrikt och framförallt gott! Tapioca är relativt nytt i Sverige så det kan vara lite svårt att hitta, men på nätet kan man beställa det på flera olika inköpsställen. Tapiocamjöl, kallas även tapiocastärkelse, det både binder och ger en otroligt mjuk och härlig konsistens till brödet som passar perfekt till just stekpannebröd. Häng med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika för ännu fler recept! Glutenfritt bröd, 8 stycken 100 g tapiocamöl/tapiocastärkelse 100 g majsmjöl 1 tsk malna brödkryddor (valfritt) 0,5 tsk bikarbonat 0,5 tsk salt 3 dl gräddfil Gör så här: 1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. 2. Tillsätt gräddfilen och vispa till en slät smet. 3. Värm en stekpanna till medelvärme och smörj pannan med lite naturell olja. 4. Häll cirka 0,5 dl smet i stekpannan och stek bröden 2 minuter på varje sida. Smörj pannan mellan varje bröd. Ett annat bröd som han gillar är det här glutenfria bananbrödet, superenkelt saftigt bröd! receptet hittar du här: Glutenfritt bananbröd