Jag har sett kesobröd både lite här och där men detta är första gången jag testar det själv. Det blev såååå gott! Riktigt enkelt bröd som du snabbt bakar i långpanna. Jag gjorde mitt bröd lite som en blandning mellan bröd och fröknäcke så att det blir lite gott att tugga på. Brödet blir naturligt glutenfritt och det går utmärkt att frysa. Häng med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika för ännu fler recept! Kesobröd, 12 bitar 500 g keso 4 ägg 1 msk fiberhusk 2 tsk bakpulver 2 tsk brödkryddor 0,5 tsk salt 0,5 dl linfrö 0,5 dl solroskärnor 0,5 dl pumpafrön Gör så här: 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Vispa ihop äggen i en bunke så att de blir välblandade, rör ner keson. 3. Blanda fiberhusk, bakpulver, brödkryddor, salt och linfrö i en skål. Blanda ner i bunken och rör tills allt är välblandat. 4. Klä en plåt med bakplåtspapper och bred ut smeten jämnt. Inte riktigt lika stort som plåten, då blir de så platta. 30x25 cm ungefär. 5. Strö över solroskärnor och pumpafrön och grädda mitt i ugnen i 18-20 minuter tills brödet har en fin färg. 6. Låt svalna helt på plåten innan du skär upp rutor. Såhär såg brödet ut innan jag satt in det i ugnen. Söker du fler glutenfria recept så hittar du massor här: Glutenfritt