Ostfrallor är otroligt gott, så idag testade jag att göra en grövre variant! En sats fördegBlanda med: 450g vatten400g dinkelmjöl siktat300g rågsikt100g grahamsmjölKör 4 minuter på medelhastighet i degblandaren, låt vila 4 minuter och kör sedan 4 minuter till. Blanda i 20g havsalt och kör 3 minuter till. Smörj en plastlåda eller bred form med 1 msk rapsolja. Lägg degen i formen och låt vila 30 minuter, vik in kanterna mot mitten, vila 30 minuter till och vik sedan sista gången. Låt sedan degen jäsa till dubbel storlek.Riv:100g valfri ost. Jag använde Boxholms100g parmesanDela degen i 20 delar. Ta en del och platta ut den försiktigt, du vill inte knåda degen så att alla luftbubblor som skapats under jästiden försvinner. Lägg 20g ost i mitten och vik ihop degen ordentligt så att osten inte kan sippra ut. Lägg frallorna på bakplåtspapper. Låt frallorna jäsa i en timme. Under tiden sätt en liten form i botten av ugnen som du sedan ska lägga isbitar i. Sätt en plåt i ugnen eller en baksten och värm ugnen till 250 grader. Pensla bröden med vatten och strö på lite sesamfrön eller lite ost.Släng in tre isbitar i ugnen och lägg bröden på den heta plåten/bakstenen och baka i ca 12 minuter.