Jag såg det här på pinterest och var tvungen att testa! Grilla korv och pinnbröd på en och samma gång, så gott! Jag älskar verkligen pinnbröd och vara ute och grilla är bland det mysigaste jag vet. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Pinnbröd med korv, 6 stycken 3,5-4 dl vetemjöl 1 tsk salt 1 tsk bakpulver 1,5 dl mjölk 6 st korvar Gör så här: 1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. 2. Tillsätt mjölken och arbeta ihop till en fast och smidig deg. 3. Plasta in och ta med i packningen. 4.Trä korven på en pinne och skär försiktigt runt i en spiral och sära lite så att du kan få in bröd mellan varven. 5. Dela degen i 6 lika stora delar. Rulla ut till en lång sträng och trä mellan korven. och trä på degen på pinnarna. 6. Grilla över glöden 5-6 minuter, håll inte för nära så att de bränns innan de är klara. 7. Servera gärna med lite smör eller senap och ketchup. OBS: Ha koll på reglerna just där du bor hur det är med att grilla i naturen. Vi höll till vid en sjö nära vatten och där det finns en grill att använda. Gillar du det här receptet så gillar du säkert min kanelbullepinnbröd som passar perfekt till kaffet efter maten! Receptet hittar du här: Kanelbullepinnbröd