Häromdagen var jag och Emil iväg och grillade med Christian och Harry, riktigt grabbhäng i skogen :) Jag blev så himla sugen att testa ett riktigt gott pinnbröd som smakar mycket och som inte blir så degigt, de här blev verkligen helt perfekta! Degen gjorde jag innan vi cyklade iväg och den höll verkligen jättebra. Eftersom man är i skogen så gjorde jag den extra fast så man inte blir så himla kladdig när man ska rulla upp den på pinnarna. Pinnbröd, 6 stycken 3,5-4 dl vetemjöl 1 tsk salt 1 tsk bakpulver 1,5 dl mjölk Gör så här: 1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. 2. Tillsätt mjölken och arbeta ihop till en fast och smidig deg. 3. Plasta in och ta med i packningen. 4. Tälj till ganska långa och fasta pinnar, gärna sly (färska nya skott) som inte har någon lös bark på sig. 5. Dela degen i 6 lika stora delar. Rulla ut till en korv och trä på degen på pinnarna. Jag sätter fast den på toppen av pinnen, sedan spänner den samtidigt som jag snurrar pinnen. 6. Grilla över glöden 5-6 minuter, håll inte för nära så att de bränns innan de är klara. 7. Servera gärna med lite smör som du kan doppa i :) Degen var verkligen supersmidig att jobba med, och allt bröd gick åt i ett nafs :) För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Alla var väldigt engagerade i bröden, målet var att få perfekt grillade bröd så att jag kunde fota dem :) Alla grillar loss vid Hammardammen, total konsentration. Jag och Harry hade fixat alla pinnar med Christian och Emil fixade eld. Vi fick korv och Hamburgare också, inte bara bröd. Det var inte bara mat och jobb, lite klätter och lek hann vi med också.