Idag bjuds det på goda stekpannebröd på min Youtubekanal! Vi kallade dem tull-tull, men jag tror det rätta namnet är stompa eller tutull. Man kan kalla dem vad man vill, det är ett grymt gott bröd som är lika lättbakat som gott och du behöver bara en stekpanna! (eller två om man vill att det ska gå fort som jag :) ) För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Här kan du se videon när jag bakar dessa: [embed]https://youtu.be/zo3kudsk004[/embed] Stekpannebröd, 20 st. 1,5 liter rågsikt 2 tsk bikarbonat 2 tsk mortlad anis 2 tsk mortlad fänkål 2 tsk salt 5 dl filmjölk 1,5 dl ljus sirap TIPS: Anis och fänkål går att byta ut mot 4 tsk malda brödkryddor, hela frön ger dock mer smak när man mortlar dem själv. Gör så här: 1. Blanda rågsikt, bikarbonat, brödkryddor och salt i en bunke. 2. Blanda filmjölken med sirapen och tillsätt i bunken och arbeta snabbt ihop till en smidig deg. 3. Rulla degen till en rulle och dela i 20 lika stora delar. 4. Kavla varje del tunt och nagga med en gaffel eller nagg eller använd kruskavel. 5. Stek bröden i medelvarm torr stekpanna cirka 1-2 minuter per sida tills de har fått fin färg. Om brödet fastnar, använd lite extra mjöl på brödet. 6. Servera gärna lite varma med smör och ost, då är de som bäst. Bröden går utmärkt att frysa in. Vill du ha fler recept på goda bröd så hittar du alla mina recept här: Fredriks Matbröd En riktig favorit här hemma är de här underbart saftiga grötfrallorna som gör frukosten till en fröjd! Grötfrallor Hoppas att ni gillar recepten! Tagga gärna mig på Instagram om ni testar dem så jag kan få kika in i era kök, det är så roligt att se när ni bakar något av mina recept!