Ibland hoppar Emil in i köket och vill baka, det händer ungeför en gång vart tredje år :) Denna gång gjorde han enkla glutenfria nutellagifflar. På riktigt blev de hur goda som helst så jag fotade av dem så att ni också kan testa! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Glutenfria nutellagifflar, ca 10 st 1 frp fryst glutenfri smördeeg på rulle 1 dl Nutella (Här kan du hitta hur man gör egen: Nutella) 1 ägg florsocker Gör så här: 1. Tina upp smördeg. 2. Sätt ugnen på 200 grader. 3. Rulla ut smördegen och kavla till lite lätt, använd glutenfri mjölmix eller potatismjöl om det fastnar i bänken. 4. Skär ut trekanter. Lägg ca 1 msk Nutella på den bredaste delen och rulla ihop, fast änden med lite uppvispat ägg. 5. Lägg på plåt med bakplåtspapper, pensla med ägg. 6. Baka mitt i ugnen i 20-25 minuter. 7. Låt svalna något, pudra med florsocker.