Banoffeepaj är verkligen en superenkel efterrätt som är en av mina absoluta favoriter! Krispiga digestivekex, dulce de leche, banan och vispad grädde. Toppa det med lite krossad choklad och lyckan är gjord! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Banoffeepaj i glas, 4 portioner 5 digestivekex 25 g smör 2 dl vispgrädde 0,5 burk karamelliserad mjölk/dulce de leche 2 bananer + Krossad mjölkchoklad Gör så här: 1. Krossa digistivekexen till smulor, smält smöret och blanda med kexen. 2. Vispa grädden lätt och luftigt. Skiva bananen. 3. Varva kex, dulce de leche, bananskivor och grädde i glas. Garnera med lite hoklad. 4. Njut! Vill du göra en stor paj istället så hittar du recept på det här: Banoffeepaj