Våfflor till frukost är ju bara så gott! Jag gillar Belgiska våfflor som är lite större och fluffiga, och de här har jag sötat upp med både lite socker och vanilj. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Belgiska våfflor, 6-8 st 150 g smör 3 dl mjölk 2 ägg 0,5 dl strösocker 3,5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker Gör så här: 1. Smält smöret och tillsätt mjölken. 2. Separera äggen, vispa äggvitorna till ett fluffigt skum. 3. Vispa äggulorna och strösockret fluffigt. Tillsätt smör och mjölk. 4. Blanda samman vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker och vispa ner i bunken. Avsluta med att vända ner de vispade äggvitorna. 5. Grädda våfflorna, smörj laggen vid första våfflan. Gillar du också våfflor så måste du kika in på de här Hotellvåfflorna! Hotellvåfflor