En riktigt stor cookie i stekpanna, kan det bli bättre än så? Det här är perfekt när du ska bjuda på fika, eller varför inte som en rolig efterrätt! Jag serverade min med vaniljglass och kolasås, så himla gott ihop! Du kan självklart göra den här i en vanlig springform också om du inte har en gjutjärnspanna hemma. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Chocolate chip cookie i stekpanna, 6 portioner 100 g rumsvarmt smör 1 dl strösocker 0,5 dl farinsocker 1 tsk vaniljsocker 1 ägg 2,5 dl vetemjöl 0,5 tsk bikarbonat 0,5 tsk salt 1 dl chocolate chips Gör så här: 1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj stekpannan med smör 2. Vispa det mjuka smöret, sockret, farinsocker och vaniljsocker i en bunke tills det blir fluffigt. Tillsätt ägget och vispa ihop. 3. Blanda mjöl, bikarbonat och salt i en skål. Blanda i mjölet i bunken och rör ihop. 4. Tryck ut degen i stekpannan och strö över chocolate chips. 5. Baka mitt i ugnen i 15-20 minuter. Kakan ska inte vara genomgräddad utan lite sådär härligt seg i mitten. 6. Låt svalna något och servera med vaniljglass och kolasås. Vill du göra egen kolasås så hittar du ett enkelt recept här: Kolasås Vill du ha fler tips på goda efterrätter så hittar du alla mina recept här: Fredriks efterrätter