Jag älskar att göra pannacotta till efterrätt, det är dels hur enkelt som helst, och så är det ju supergott! Här är min enklaste chokladpannacotta som blir riktigt krämig istället för stabbig. Jag serverade denna med ett berg hallon! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Chokladpannacotta, 4 portioner 1 gelatinblad 3 dl vispgrädde 1 msk strösocker 1 msk vaniljsocker 100 g hackad mörk choklad, jag använde en på 55% + hallon till servering Gör så här: 1. Blötlägg gelatinbladet i en skål med kallt vatten i 5 minuter. 2. Blanda grädde, socker och vaniljsocker i en kastrull. Låt koka upp. 3. Dra av kastrullen från plattan och ha i den hackade chokladen och rör tills den smält helt. 4. Krama ur vattnet ut gelatinbladet och smält i chokladgrädden. 5. Fördela i 4 portionsglas och ställ i kylen i 2-3 timmar tills den stelnat. 6. Servera med hallon. Vill du ha fler recept på pannacotta så hittar du alla mina recept här: Pannacotta