Det här var en av de bästa desserterna jag visste när jag var liten! Alla ville alltid ha chokladpudding, och jag ville ha citronfromage :) Sötsyrlig och fräsch citronfromage, MUMS! Här är en variant som jag toppade med lite färsk passionsfrukt som gjorde det här till en riktig hit! Jag gillar den fasta konsistensen i fromage, det är det som skiljer mousse från fromage. Mousse är luftigare och fromage är fastare. Ingredienser till 4 portioner citronfromage, eller 8 små portioner 2 gelatinblad 2 äggulor 1 dl strösocker rivet skal och saft av 1 citron 2 dl vispgrädde Garnering: 2 passionsfrukter Hallon Citronmeliss Gör så här: 1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min. 2. Riv skalet och pressa saften från citronen i en kastrull. Koka upp och dra av från plattan. 3. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält dem i den varma citronjuicen. 4. Vispa äggulor och socker pösigt. Häll försiktigt ner citronblandningen i äggsmeten under omrörning. 5. Vispa grädden medelfast och vänd ner i äggblandningen. Fördela citronfromagen i fyra stycken glas, eller åtta små burkar. 6. Ställ fromagen i kylen minst en timme. 7. Garnera med passionsfrukt, hallon och citronmeliss vid servering. Hoppas du blir sugen på att testa denna enkla, men otroligt goda citronfromage! Blir du sugen att testa fler av mina desserter så hittar du massor här: Fredriks Desserter