Den här citronmoussen var bland det godaste av mousser jag smakat! Lätt och luftig, söt och syrlig och bara helt enkelt perfekt! Det bästa är att det bara är fyra ingredienser! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Citronmousse 4 portioner 3 dl vispgrädde 1,5 dl florsocker 1 citron 2 st äggvitor Gör så här: 1. Blanda grädde, florsocker och citronskal (endast det yttersta) i en bunke. 2. Vispa tills det börjar tjockna. 3. Pressa saften från citronen och vispa ner i grädden. Vispa allt medelfast. 4. Vispa äggvitorna fluffiga och vänd ner i grädden. 5. Fördela moussen i portionsformar eller portionsglas och låt gärna stå i kylen och dra åt sig av alla smaker i en timme eller två. 6. Riv över lite citronskal och dekorera gärna med citronmeliss och kanske något kex. Jag serverade med savoiardikex, som jag även har recept på om man vill baka egna: Savoiardikex